OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

IGOR PAMIĆ PREDSTAVLJEN KAO NOVI TRENER OFK TITOGRADA

2018-07-23

Hrvatski stručnjak Igor Pamić novi je trener OFK Titograda. Klub je na zvaničnoj pres konferenciji predstavio novog šefa stručnog štaba, ali i njegovog pomoćnika Stjepana Deveriča, legendarnog napadača Dinama.
„Nisam došao da ostanem dva mjeseca i dobijem otkaz, već želim da ispunim ugovor i da ostavim trag. Lagao bih kada bih rekao da znam tim i da znam ligu, ali sam siguran da nije tako slaba kao što se misli i kao što se može zaključiti na osnovu rezultata u Evropi. Ja je sigurno neću potcijeniti“, rekao je 48-godišnji Pamić.

Igor Pamić


„Prvi zadatak je da podignem samopouzdanje momcima, da unesem novu energiju, da zajedno napravimo porodičnu atmosferu i da probamo da krenemo dobro u takmičenje“.
Nekadašnji fudbaler Dinama iz Zagreba, a trener Istre, Karlovca i Hrvatskog dragovoljca je dodao da neće biti lako, ali da nema alibija.
„Neće mi biti lako, ali sam znao šta me čeka. Doživljavam ovaj posao kao veliki i intrigantan izazov, a i volim da radim. Trener sam 16 godina, a samo jednom sam bio godinu bez posla. Ne bježim od izazova, ali nisam mađioničar. Nisam ni najbolji trener na svijetu, da jesam ne bih bio ovdje, ali mislim za sebe da sam dobar trener i da mogu da uradim nešto u Crnoj Gori“, kazao je Pamić, kome će u radu pomagati Stjepan Deverić, nekadašnji napadač Dinama iz zlatnog doba zagrebačkog kluba.