OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

ŽIVKOVIĆ SE VRATIO TAMO GDJE JE OSTAVIO DUBOK TRAG

2018-07-28

Doskorašnji fudbaler Rudara Radule Živković vraća se u klub u kome je ostavio dubog trag – pouzdani defanzivac postigao je dogovor sa rukovodstvom OFK Titograda, a sinoć je sa novim/starim saigračima odradio prvi trening.
Dvadesetsedmogodišnji univerzalac u zadnjoj liniji proveo je tri sezone pod Golubinjom, gdje je nosio kapitensku traku. Sa Rudarom se definitivno rastao nakon eliminacije iz Evrope, a u finišu prelaznog roka prihvatio je ponudu podgoričkog tima u kojem se zadržao najduže na prvoligaškoj sceni – četiti godine, piše “Pobjeda”.
Sa OFK Titogradom će u predstojećoj takmičarskoj godini pokušati da osvoji trofej.
– Drago mi je da se vraćam u sredinu u kojoj sam se fudbalski afirmirao. OFK Titograd je organizovan klub, jedan od najboljih na domaćoj sceni i posljednjih godina igra važnu ulogu u našem fudbalu. Vjerujem da će tako biti i u narednoj sezoni, te da ćemo osvojiti makar jedan trofej. Za klub sa Starog aerodrome odigrao sam preko 100 utakmica, jedno vrijeme bio sam kapiten, kao i član generacije koja je imala uspješnu misiju na evropskoj sceni kada smo se u posljednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope sastali sa Seviljom. Očekujem da saradnja i sada bude uspješna – rekao je Živković “Pobjedi”.
Iz Pljevalja nosi pozitivne utiske:
– Sa Rudarom sam imao pozitivnu priču, proveo sam tamo tri godine, koje ću pamtiti po lijepim stvarima. Ekipi iz Pljevalja želim mnogo uspjeha u budućnosti – zaključio je Živković.
Stigli još Pamić i Bukvić
Osim Radula Živkovića OFK Titograd je juče dobio još dva pojačanja i to iz Hrvatske. Igor Pamić odlučio je da dovede sina – Zvonka Pamića, koji je nastupao za GNK Dinamo, a igrao je i za Bajer Leverkuzen. Ima 27 godina i igra na poziciji veznog igrača. Hrvoje Bukvić dolazi iz hrvatskog Dragovoljca, ima 23 godine i igra na poziciji štopera.
Izvor: Pobjeda