OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

ZORAN PETROVIĆ PRED RUDAR: KAO I UVIJEK, IDEMO NA POBJEDU!

2018-07-31

Fudbaleri OFK Titograda započeće novu sezonu Telekom 1.CFL u subotu 4. agvusta, kada će se susresti sa Rudarom. Meč je zakazan za 18 sati, a prenosiće ga Arena sport.
Ovim povodom napadač Titograda Zoran Petrović je istakao:
“Novi trener je stigao prije nekoliko dana i odmah unio novu energiju koja nam prija, radimo ozbiljno, imali smo par kontrolnih utakmica koje smo odigrali odlično. Ispunjavamo sve sto Šef traži i ide nam dobro. Naravno da će do prve utakmice biti još bolje, ostalo je još par dana do početka prvenstva i maksimalno smo koncentrisani na to. Stigli su i novi igrači koji su se odmah uklopili u ekipu. Atmosfera je dobra što je i najvaznije za jedan kolektiv. Što se tiče meča sa Rudarom, svi igrači su spremni, otvaramo sezonu na domaćem terenu i naravno da idemo na pobjedu kao sto smo uvijek, tako cemo i ovog vikenda.”
Podsjetimo, OFK Titograd je ovog ljeta pretrpio značajne kadrovske promjene. Pored nekadašnjeg šefa stručnog štaba Aleksandar Miljenovića klub su napustili Admir Adrović („Dalijan“), Marko Ćetković („Sutjeska“), Stefan Cicmil („Sutjeska“), Stefan Bukorac („Proleter“ Novi Sad), Luka Ratković (slobodan), Dario Tomić (slobodan). 
Na mjesto novog trenera došao je hrvatski stručnjak Igor Pamić.
Klub su pojačali: Zvonko Pamić („Dinamo“ Zagreb), Hrvoje Bukvić („Hrvatski dragovoljac“), Balša Banović („Budućnost“), Radule Živković („Rudar“), Pjeter Ljuljđuraj („Zeta“), Branko Ojdanić („Borac“ Čačak), Vasko Kalezić („Vojvodina“), Zaim Divanović („Otrant“).