OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

PAMIĆ PRED POČETAK SEZONE: NEĆE BITI LAKO PROTIV RUDARA

2018-08-03

Fudbaleri OFK Titograda u subotu u 18 sati dočekaće ekipu Rudara u okviru prvog kola Telekom 1.CFL. Meč se igra na Starom aerodromu, a uživo će ga prenositi Arena sport.
Ovim povodom šef stručnog štaba OFK Titograda Igor Pamić kazao je da očekuje težak meč i da neće biti lako protiv ekipe kakva je Rudar. Takođe, on je govorio I o ciljevima koje su stručni štab I uprava kluba postavili za sledeću sezonu
“Što se tiče cjelokupne sezone od mojih momaka očekujem da pruže dobre partije, a uz dobru igru cijele ekipe očekujem i dobre rezultate. Ja ću se nadovezat na ono što sam rekao kad sam došao – ne poznajem igrače, ne poznajem ligu i za upoznavanje će trebati malo vremena, ali to nije alibi. U početku će nam trebati malo sreće. Moj cilj i cijelog kluba jeste da na kraju sezone budemo u prva tri mjesta na tabeli i da što duže ostanemo u borbi za sam vrh”, istakao je šef Pamić.
On dodaje da nema prevelika očekivanja od meča sa Rudarom, a da je isto ponovio i igračima.
“Što se tiče same utakmice sa Rudarom, nemam prevelika očekivanja, a to sam rekao i igračima – da ne očekuju čuda. Ono što tražim je da ono što smo trenirali u ovih 12 dana prezentuju na utakmici. O angažmanu ne želim razgovarati, on mora biti stoprocentan, što su oni već pokazali na treningu, a što ne znači da će tako biti i na utakmici. Ponavljam kakav bih ja to čovjek bio kada ne bih od svoje ekipe očekivao pobjedu. Neće biti lako protiv Rudara, ali imam pravo očekivati pobjedu od svoje ekipe.”, zaključio je Pamić u razgovoru za klubski sajt.