OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

OFK TITOGRAD REMIZIRAO SA RUDAROM

2018-08-04

Fudbaleri OFK Titograda remizirali su danas na Starom aerodromu protiv Rudara u okviru prvog kola Telekom 1.CFL. Meč koji je počeo u 18 časova završen je bez golova.
Ekipa OFK Titograda bila je bolja u prvom poluvremenu. Šanse za našu ekipu nisu iskoristili Petrović u 26′, ali i Pavlović u 37′ i 42′ minutu.
Drugo poluvrijeme svelo se na žestoku borbu na sredini terena. Bilo je nekoliko prilika na obje strane, ali ipak bez golova, pa je meč završen neriješenim rezultatom.
“Možda je iznenađujuće što kažem da nisam nezadovoljan pruženim. Ja sam tek 11 dana na klupi OFK Titograda, i znam da se čuda ne dešavaju preko noći. Mi smo danas bili samo za nijansu ozbiljnija ekipa od one koja je ispala iz Lige Evrope. Prvim poluvremenom sam zadovoljan, ali u drugom poluvremenu je došlo do mnogo propusta, u svim linijama. Dva igrača od kojih smo najviše očekivali nisu odigrali kvalitetnu utakmicu. Ovo je prva utakmica u kojoj sam vidio moju ekipu u takmičarskom raspoloženju. Sada sam vidio neke probleme koje sam naslućivao, a koje ću ostaviti za svlačionicu. U ovom trenutku ništa ne mogu obećati, osim da će iz sedmice u sedmicu moja ekipa biti ozbiljnija”, rekao je nekon utakmice šef stručnog štaba OFK Titograda Igor Pamić.