OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

INTERVJU – Baćko Mugoša, trener omladinaca: Pobjeda na premijeri bila bi nam vjetar u leđa

2018-08-11

Omladinska selekcija OFK Titograda, pod rukovodstvom trenera Rajka Baćka Mugoše, u nedjelju u 17.30 igra prvo kolo omladinske lige. Naši momci su domaćini, a na stadion na Starom aerodromu dolazi Lovćen.
Ovim povodom trener omladinaca ističe da su pripreme za početak sezone odrađene kvalitetno i da je veliki dio planiranog sprovedeno.
“Zahvalnost upravi kluba što nam je omogućila 10- dnevne pripreme na Tari. Pripreme su odrađene veoma kvalitetno. Odigrali sedam kontrolnih utakmica, dvije na Tari i pet u Podgorici. Od naredne sezone prije svega očekujem afirmaciju igrača koji u narednom periodu treba da budu okosnica i nosioci igre prvog tima, jer moj zadatak je da pripremim što vise igrača za prvi tim i to ce biti najveći uspjeh i nagrada i za mene i za klub”, objašnjava Mugoša u razgovoru za klubski sajt.
On dodaje da očekuje što bolji plasman.
“Rezultatski očekujem sto bolji plasman, iako smo najmladja ekipa u omladinskoj ligi, ali kazem prevashodni cilj je pripremiti igrača za seniorski pogon, bolje iznjedriti igrača za prvi tim nego osvojiti titulu, ali pokušaćemo i rezultatski da prodjemo najbolje. Od prvog kola i utakmice sa Lovćenom prije svega očekujem jednu veoma kvalitetnu utakmicu protiv kvalitetnog protivnika koji ima veoma dobru ekipu i nekoliko pojedinaca koji su prošlu sezonu bili standardni u prvom timu koji je izborio povratak u prvu ligu. Naravno da i mi imamo veoma kvalitetnu ekipu, bolju od Lovcena i naravno da očekujem pobjedu na premijeri koja bi nam mnogo značila prije svega na psihološkom planu, jer kao sto sam rekao imamo najmlađu ekipu u ligi.”, zaključio je Mugoša.
Meč protiv Lovćena igra se sjutra u 17.30 na stadionu na Starom aerodromu, a biće obezbijeđen i direktan prenos na sajtu kluba.