OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

TRENER OMLADINACA NAKON POBJEDE NA PREMIJERI: ZADOVOLJAN SAM, ALI IMA PROSTORA ZA NAPREDAK

2018-08-13

Omladinci OFK Titograda slavili su juče protiv ekipe Lovćena rezultatom 4:1, u okviru prvog kola omadinske lige. Naši momci su tako, na najbolji mogući način otvorili sezonu i pokazali da će biti trn u oku svakoj ekipi lige. Golove za našu ekipu postigli su Mihailo Jelić, koji je upisao het trik, ali i Alden Škrijelj koji je ostavio veoma jak utisak i upisao pogodak.
Trener omladinaca Rajko Baćko Mugoša ističe da je zadovoljan prije svega rezultatom, ali i odnosom igrača prema obavezama i zahtjevima trenera.
“S obzirom da je prvo kolo moram biti zadovoljan prije svega rezultatom i odnosom igrača prema obavezama i zahtjevima. Ima mnogo prostora za poboljšanje igre, ali i to je razumljivo jer smo danas igrali prvi put u ovom satavu od kada smo počeli pripreme. Pobjeda mam mnogo znači na psiholočkom planu kako bi momci vidjeli i uvjerili sami sebe da posjeduju kvalitet. Protivniku bih čestitao na veoma korektnoj i dobro odigranoj utakmici. Nadam se kako bude odmicalo prvenstvo da ćemo igrati sve bolje i da cemo sazrijevati jos bolje kao ekipa”, kazao je Mugoša u razgovoru za klubski sajt.
Sledeću utakmicu naši momci igraju u nedjelju 19. avgusta u 17h, kada OFK Titograd gostuju Jedinstvu u Bijelom Polju.