OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

IVAN NOVOVIĆ: Biće ovo neizvjesna utakmica

2018-08-18

Fudbaleri OFK Titograda odlično su počeli novu sezonu Telekom 1.CFL. Nakon remija sa Rudarom 0:0, Titograđani su osvojili tri boda na gostovanju Iskri u Danilovgradu, a potom slavili u gradskom derbiju protiv Budućnosti. Ekipa sa Starog aerodroma nalazi se na drugoj poziciji Telekom 1.CFL, dok prvo mjesto zauzima Lovćen koji ima bolju gol razliku.
Danas, u okviru četvrtog kola, na Stari aerodrom dolazi ekipa Zete iz Golubovaca. Lijevi bek Titograda Ivan Novović očekuje tešku utakmicu, a za klubski sajt govorio je sa puno respekta prema današnjem protivniku.
“Očekujem tešku utakmicu protiv veoma kvalitetnog protivnika. Zeta je rasadnik talenata i većina igrača je poniklo u tom klubu. Njihovi najbolji igrači Vujačić i Krstović su ostali u klubu tako, pa očekujem da budu opasan protivnik svakoj ekipi. Mislim da ćemo igrati neizvjesnu utakmicu”, kazao je Novović pa nastavio:
“Naš cilj u svakoj utakmici je isti, a to je dati sve za pobjedu. Tako će biti i u ovom meču. Ostvarili smo remi i dvije pobjede u prva tri kola. To je rezultat koji ohrabruje. Pobjeda u derbiju svakako je vjetar u leđa i stimulans da radimo još bolje kako bismo nastavili bilježiti dobre rezultate, a uz njih da popravimo igru, jer proces stvaranja tima sa novim igračima nije nimalo jednostavan. Motiva nam neće faliti, jer želimo da nastavimo pobjednički niz”, zaključio je Novović