OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

PAMIĆ NAKON POBJEDE NAD ZETOM: Ovako se dobijaju utakmice!

2018-08-18

Fudbaleri OFK Titograda slavili su danas protiv Zete rezultatom 2:1. Golove za našu ekipu postigli su Zvonko Pamić u 34′ i Mirko Ćiro Raičević u 82′ minutu. Nakon ove pobjede naša ekipa je lider na tabeli Telekom 1.CFL.
Šef stručnog štaba OFK Titograda imao je samo riječi hvale za svoje momke.
“Zadovoljan sam pobjedom. Međutim, ja sam u pripremi utakmice rekao da nas čeka ubjedljivo najteža utakmica od početka sezone. Zeta je poslednja dva puta pobijedila na ovom terenu, što igrači imaju u svojoj podsvijesti. Sa druge strane, nije lako ni jednoj ekipi, pogotovo onoj koja se treba nametnuti napadački, da odigra dvije utakmice u tri dana i pobijedi u obje. Treća stvar, Zeta je daleko najozbiljnija ekipa od ova četiri tima sa kojima smo do sad igrali. Možda nema bolje igrače od Budućnosti, ali su bolja ekipa. Znao sam da nas čeka puno problema, a onda smo na početku primili gol iz prekida. Reagovali smo kako smo reagovali, dali dva odlična gola i pobijedili”, kazao je Pamić na pres konferenciji.
Šef je takođe pohvalio gol kapitena Mirka Raičevića.
“Drago mi je zbog Ćira. Uveo sam ga kako bi nam držao prostor između odbrane i napada, a Zvonka Pamića gurnuo naprijed, kako bi dobili njegov potez ili dva, a dobili smo Ćira. Pokazao je da će nam trebati u sledećoj sezoni”, zaključio je Pamić.