OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

Ćiro, tajni adut "romantičara"

2018-08-19

Prije dva i po mjeseca Mirko Raičević najavio je završetak karijere. Onda je, ipak, ostao da pomogne ekipi u evropskim mečevima, da bi juče kao tajni adut Igora Pamića ušao sa klupe i pogodio za preokret i pobjedu OFK Titograda protiv Zete, piše Pobjeda.
Neuništivi Ciro dobio je šansu od iskusnog stručnjaka prije ofanzivaca, dobio jasne instrukcije da bude veza između linija tima, a tačno deset minuta nakon ulaska u igru, tridesetšestogodišnji Podgoričanin uspio je da odbitak sjajnim potezom pretvori u gol za pobjedu 2:1 i prvu noć na liderskoj poziciji.
“Drago mi je zbog Ćira. Uveo sam ga kako bi nam držao prostor između odbrane i napada, a Zvonka Pamića gurnuo sam naprijed, kako bi dobili njegov potez ili dva. Ipak, dobili smo Ćira. Pokazao je da će nam trebati i da će biti veoma važan za nas”, nije krio oduševljenje Pamić.

Šef stručnog štaba OFK Titograd imao je samo riječi hvale za svoje momke.
“Zadovoljan sam pobjedom, ne i igrom. Međutim, ja sam u pripremi utakmice rekao da nas čeka ubjedljivo najteža utakmica od početka sezone. Zeta je posljednja dva puta pobijedila na ovom terenu, što igrači imaju u svojoj podsvijesti. Sa druge strane, nije lako nijednoj ekipi, pogotovo onoj koja treba da se nametne napadački, da odigra dvije utakmice u tri dana i pobijedi u obje. Osim toga, Zeta je daleko najozbiljnija ekipa od ova četiri tima sa kojima smo do sada igrali. Možda nema bolje igrače od Budućnosti, ali su bolja ekipa. Znao sam da nas čeka mnogo problema, a onda smo na početku primili gol iz prekida. Reagovali smo kako smo reagovali, dali dva odlična gola i pobijedili”, kazao je Igor Pamić.