OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

TRENER OMLADINACA PRED ISKRU: Svaka utakmica je novo dokazivanje!

2018-08-21

Omladinska selekcija OFK Titograda odlično je počela sezonu u omladinskoj ligi. U prva dva kola slavili su protiv Lovćena 4:1, a pobijedili su i Jedinstvo u Bijelom polju rezultatom 1:2. Pet od šest postignutih golova postigao je napadač Mihailo Jelić, a jedan je upisao i Alden Škrijelj.
Sjutra naše mlade nade dočekuju Iskru. Svoja očekivanja za klubski sajt iznio je trener omladinaca Rajko Baćko Mugoša.
“Očekujem od momaka da nastave kako su počeli, onako kako su igrali u prve dvije utakmice. Smatram da možemo da podignemo igru na veći nivo i da smanjimo oscilacije u toku igre. Igramo protiv veoma kvalitetnog protivnika i svaki igrač mora dati svoj maksimum, kako bi ostvarili pozitivan rezultat. Nadam se i vjerujem u pobjedu”, kazao je Mugoša.
Mugoša se dotakao i partija koje je pružio napadač Mihailo Jelić.
“Jelić mora da bude još više fokusiran kako bi nastavio svoj golgeterski niz. Svaka utakmica je novo dokazivanje, kako njemu tako i ostalim igračima. Njegovi golovi su plod timske igre. Kada svaki igrač da svoj maksimum, jedan od njih mora da se istakne, za sada je to Mihailo koji će, nadam se, nastaviti u dobrom ritmu. Sjutra to može biti neko drugi, što bi za ekipu bilo veoma korisno. Što više raspoloženih i efikasnih igrača, veće su šanse za uspjek. Najvažnije od svega je da momci napreduju kako bi ubuduće bili spremni da svoje fudbalsko znanje dokazuju u prvom timu, što je i cilj mlađih selekcija”, zaključio je Mugoša.
Podsjetimo, omladinci sjutra dočekuju Iskru, a utakmicu ćemo uživo prenositi na klubskom sajtu.