OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

INTERVJU SA KADETIMA – SAVA MILIĆ: Želim da postanem veliki igrač!

2018-08-22

Kadetska selekcija OFK Titograda danas je odigrala treće kolo kadetske lige u kojem je slavila protiv Mornara rezultatom 5:1. Naši momci su tako na tri meča upisali po jednu pobjedu, poraz i remi.
U ova tri potpuno različita meča, istakao se Sava Milić, krilni igrač kadetske selekcije koji je u prva tri kola upisao čak četiri gola. O tome, radu sa šefom Milošem Rašovićem, ali i ličnim ambicijama Milić je govorio za klubski sajt.
Na pitanje kako se osjeća na kon dobrog početka nove sezone sa ekipom OFK Titograda Milić ističe da je i više nego zadovoljan.
“Osjećam da sam u top formi. Mogu još bolje i znam da treba da nastavim da radim još više. Tek je početak duge sezone. Znam šta treba da radim, a to je da do kraja igram istim ili boljim intenzitetom”, otvoreno počinje razgovor Milić.
On dodaje da je atmosfera u ekipi odlična.
“Mislim da smo zaslužili pobjedu i u prvom kolu. Druga utakmica sa Iskrom, koju smo izgubili, bila nam je podstrek. Shvatili smo da to nije bio pravi odnos prema utakmici i promijenili pristup, a dokaz je današnji rezultat. Željni smo utakmica i pobjeda”, poručuje mladi krilni napadač.
Milić se dotakao i rada sa šefom Milošem Rašovićem.
“Sa šefom Rašovićem je odlično raditi. On, kao i mi, daje svoj maksimum u želji da od nas izvuče najbolje. Od kad je on sa nama dosta smo napredovali. Poznaje nas, i tačno zna kako da nas na najbolji način motiviše. Svjesni smo, i mi i šef, da možemo još više, još jače i zajedno idemo u nove pobjede”, optimistično će Milić.
Milić je tek završio Osnovnu školu, vrlodobar je đak, a lične ambicije vezane su za fudbalsku karijeru.
“Moje lične ambicije sto se tiče fudbalske karijere su da igram u najjačim ligama svijeta, da postanem veliki igrač ,i sve radim da se moj san ostvari. Sad sam završio Osnovnu školu,i upisao Podgoricku Gimnaziju – sportski smjer. Vrlodobar sam djak, i fudbal ne utiče na moje školovanje, jer pronalazim vremena za sve”, zaključuje Milić razgovor za klubski sajt.