OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

BALŠA BANOVIĆ PRED GRBALJ: Ne smijemo se opustiti!

2018-08-24

Fudbaleri OFK Titograda, nakon tri pobjede i remija u prva četiri kola, u petom kolu Telekom 1.CFL gostuju ekipi Grblja. Meč je zakazan za subotu u 17. časova. U prva četiri kola, naši momci su odigrali odlično. Primili su samo jedan gol i osvojili 10 od mogućih 12 bodova. Prvi smo na tabeli, a ogroman doprinos ovoj igri dao je mladi štoper Balša Banović.
Banović je dva puta uvršeten u najbolji tim kola, odigrao je svih 360 minuta i za sada je jedan od najstandardnijih fudbalera Titograda.
Za klupski sajt iznio je svoja očekivanja pred utakmicu u Radanovićima.
“Odlično smo počeli sezonu. Imamo tri pobjede i remi u četiri meča i to je samo podstrek da nastavimo da radimo još jače i bolje, kako bi na kraju ispunili zajendički cilj, a to je da budemo u vrhu lige. Šef Pamić od nas traži maksimalno zalaganje i na treningu i na utakmicama. Grbalj je nezgodan protivnik, ali mi znamo koliko možemo i radimo vrijedno da bi mogli još više. Raspoloženje u ekipi je odlično. Ne smijemo se opustiti, kako bi uz što bolju igru nastavili niz dobrih rezultata. Dicsiplina u igri koja nas krasi ova četiri kola mora biti demonstrirana i u svim narednim utakmicama. Uz takvu igru nadam se da ćemo sačuvati gol i stvoriti više prilika naprijed.”, kazao je Banović.
On dodaje da je na individualnom planu zadovoljan postignutim.
“Ipak, može još bolje i toga sam veoma svjestan. Nadam se da ću na sledećim utakmicama biti još bolji”, zaključuje Banović razgovor za klupski sajt.