OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

IGOR PAMIĆ NAKON GRBLJA: Bilo je više borbeno nego kvalitetno!

2018-08-26

Lider na tabeli OFK Titograd nastavio je sa pobjedama, dok je Grbalj i treći put u novoj sezoni poražen na svom terenu istim rezultatom, piše Pobjeda.
Kao i na prethodnim utakmicama sa Lovćenom i Rudarom i u duelu sa OFK Titogradom ,,trikolori” su bili biži pobjedi, imali više prilika, a na kraju izgubili utakmicu.
Gol odluke za goste iz Podgorice bio je kreacija upornog i spretnog Pavlovića, koji je iskoristio neopreznost Manojlovića, idealno ubacio pred gol. Strijelac Miličković je samo promijenio smjer lopti, koja je završila u mreži u finišu. Gosti ostaju na vrhu tabele, ,,trikolori” još traže golgetera…
“Teren nije bio dobar za igru, nijesmo mogli razviti pas igru. Bilo je više borbeno nego kvalitetno, pobijedili smo meč na mišiće. Naš golman je bio siguran, a postigli smo srećno gol”, kazao je Igor Pamić, trener OFK Titograda.
Interesantno, OFK Titograd je prekinuo izuzetno loš niz na gostovanjima Grblju, na posljednjih deset poražen je čak sedam puta.
“Nijesmo realizovali nekoliko idealnih prilika. Naivno smo primili gol i moraću da razgovaram sa fudbalerima. Biće teško raditi na realizaciji napada”, rekao je Vesko Stećević, trener Grblja.