OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

MARKO MILIČKOVIĆ: Granitna odbrana ključ uspjeha

2018-09-04

Prvu pauzu u šampionatu OFK Titograd je dočekao kao lider i to na kakav način sa pet bodova više od šampiona i tri od vicešampiona. Jedini tim koji je bez poraza, uz samo jedan primljeni gol u šest mečeva dokaz je daje lider bez dileme tim koji je ostavio najbolji utisak, ali i potvrda da je OFK Titograd spreman za velike stvari.
“Iskren da budem, nijesmo očekivali baš ovakav start sezone”, kazao je ofanzivac Marko Miličković.
Idealan start došao je nakon burnog ljeta, a trener Igor Pamić slikovito je opisao tadašnje stanje. Kada sam došao, samo zidovi ovdje nijesu plakali istakao je Pamić, na konferenciji prije utakmice sa Sutjeskom.
Mediasport novi
Bolna eliminacija iz Lige Evrope očigledno je ojačala “romantičare”, koji su već na prvoj pauzi sami na vrhu tabele.
“Poslije ispadanja iz Evrope svakako da nije bilo lako, ali baš nakon toga uspjeli smo da se uzdignemo uz novog trenera. Bili smo dosta potrošeni, ali digli smo se iz sivila i dobri rezultati na početku vratili su nam samopouzdanje. U svaki meč ulazimo maksimalno pozitivno i sa ciljem da dobijemo”, kazao je Miličković.
“Crveni” su u svim mečevima igrali na mali broj golova, a samo jedan primljeni gol jasno pokazuje daje sjajna odbrana adut “romantičara”.
“Primili smo samo jedan gol u šest kola i to je svakako dokaz da smo čvrsti u odbrani i da nas je teško pobijediti. Svakako nešto čemu se nadamo je da ćemo u nastavku sezone davati više golova i nastaviti sa pobjedama”, istakao je mladi Marko Miličković.
(POBJEDA)