OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

MARKO PAVIĆEVIĆ UOČI RUDARA: Da odigramo dobar meč i ostanemo neporaženi

2018-09-27

Fudbaleri OFK Titograda lideri su crnogorskog šampionata. U devet kola osvojili su 21 bod, sa šest pobjeda i tri remija. Na prethodnom gostovanju Petrovcu istakao se napadač Marko Pavićević koji je postigao drugi gol na meču i tako riješio pitanje pobjednika. Pavićeviću je ovo tek drugi gol u sezoni, ali izgleda kako njegova forma raste iz dana u dan.
U subotu ekipa OFK Titograda gostuje Rudaru u Pljevljima u meču koji je zakazan za 15 časova.
Pavićević očekuje dobar meč i vjeruje da se Titograd iz Pljevalja može vratiti neporažen.
“Kao i za svaku utakmicu tako se i za ovu spremamo da odigramo dobar meč i da se vratimo neporaženi sa gostovanja. Atmosfera u klubu i svlačionici je sjajna i to je jedan od razloga za naše dobre rezultate. Rudar je dobra ekipa, agresivna, ali mi ćemo dati sve od sebe da opravdamo mjesto na kome se nalazimo i pokažemo naš kvalitet. Što se mojih golova tiče, srećan sam zbog njih, i nadam se da cu nastaviti postizanje već na sledecem meču. Svaki pogodak moj ili saigrača je plod dobre igre cijele ekipe”, kazao je Pavićević uoči ovog meča.
Podjetimo, danas igraju dvije selekcije OFK Titograda. Rezervna kadetska selekcija OFK Titograda, trenera Miloša Rašovića, gostovaće u 17 časova ekipi Koma na Zlatici u okviru kupa u srednjoj regiji. Omladinci u 15 časova dočekuju ekipu Iskre u okviru prve runde kupa Crne Gore za omladince.