OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

PAMIĆ UOČI GOSTOVANJA RUDARU: U Pljevlja idemo sa najvećim ambicijama

2018-09-28

Fudbaleri OFK Titograda sjutra će gostovati ekipi Rudara u okviru desetog kola Telekom 1.CFL. Naši seniori su lideri crnogorskog prvenstva. U prethodnih devet kola upisali su šest pobjeda i tri remija, sa šest bodova razlike u odnosu na Sutjesku i Budućnost koji dijele drugu poziciju.
Šef stručnog štaba Igor Pamić, uoči gostovanja Rudaru, rekao je da ekipa iz Pljevalja igra mnogo bolje nego što to pokazuje status na tabeli šampionata.
“Rudar ima odličnu ekipu i biće tvrd orah. Njihov kvalitet nije srazmjeran stanju na tabeli,. Mi smo se pripremali za ovaj meč kao i za svaki drugi i u Pljevlja idemo sa najvećim ambicijama. Domaćin ima problem sa efikasnošću, što ćemo pokušati da iskoristimo. Što se naše igre tiče, na gostovanju Petrovcu smo pokazali karakter, sa dva brza gola riješili utakmicu i u veoma teškom meču osvojili tri boda. Bila je to zahtjevna utakmica, a isto očekujem u Pljevljima. Ono što ne smijemo da radimo, jeste da se opustimo i da pomislimo da ćemo lako dobiti ovaj meč. Vjerujem u svoje momke i vjerujem da se iz Pljevalja možemo vratiti neporaženi”, kazao je Pamić.
Podjsetimo, OFK Titograd gostuje Rudaru u subotu, a meč je zakazan za 15 časova.