OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

BANOVIĆ I PAVLOVIĆ NAKON PORAZA: Iz grešaka se najbolje uči

2018-09-30

Fudbaleri OFK Titograda izgubili su juče u Pljevljima na gostovanju Rudaru u okviru 10. kola Telekom 1.CFL. Titograđani su pružili lošu partiju i na kraju izgubili rezultatom 3-1, što je ujedno bio i prvi poraz ekipe sa Starog aerodroma u dosadašnjem toku prvenstva. Takođe, ovo je bio i prvi meč u kom je Titograd primio više od jednog gola.
Štoper Balša Banović za klupski sajt kaže da se iz grešaka najbolje uči, ali i da se ne smiju ponavljati.
“Prije početka utakmice znali smo da nas čeka tezak zadatak, jer se radi o agresivnoj ekipi. Nismo dobro otvorili utakmicu i oni su to iskoristili. U drugom dijelu prvog poluvremeni napravili smo reakciju, ali nismo iskoristili stopostotnu šansu. Iz grešaka ćemo najbolje naučiti, ali ih ne smijemo ponavljati. Nadam se da ćemo već u narednim utakmicama popraviti igru”, kazao je Banović.

Strijelac jedinog pogotka za OFK Titograd Vojin Pavlović čestitao je pobjedu ekipi Rudara.
“Rudar je juče bio bolji i zasluženo je slavio. Nama ništa nije polazilo za nogom. Imali smo nekoliko prilika koje nismo iskoristili. Okrećemo se sledećim utakmicama i već u srijedu ćemo pokušati da se vratimo na pobjednički kolosjek u meču sa Petrovcem u kupu Crne Gore”, zaključuje Pavlović.