OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

PAMIĆ PRED PETROVAC: Oslabljeni smo, ali to nije alibi!

2018-10-02

Aktuelni osvajači Kupa Crne Gore, fudbaleri OFK Titograda, sjutra će gostovati ekipi Petrovca u prvom meču druge runde najmasovnijeg takmičenja.
Dvije ekipe već su se sastale ove sezone i to nedavno u Telekom 1.CFL, kada je OFK Titograd slavio pod Malim brdom rezultatom 2:1.
Ekipa OFK Titograda oslabljena će igrati u Petrovcu, jer su štoper Balša Banović i desni bek Hrvoje Bukvić povrijedli ligamente i propustiće minimum šest mjeseci sezone.
Šef stručnog štaba OFK Titograda Igor Pamić istakao je za klupski sajt da je ekipa Petrovca nezgodna što je i pokazala u prethodnom susretu.
“U Petrovac idemo da ostvarimo povoljan rezultat. Imamo problema sa povredama, Balša Banović i Hrvoje Bukvić će dugo odsustvovati sa terena. Ipak, to nije alibi. Pružićemo priliku igračima koji su imali manju minutažu u dosadašnjem dijelu sezone. Poštujemo Petrovac, već sam kazao da su oni jedno od najprijatnijih iznenađenja. Mi smo lideri prvenstva i favoriti u tom meču i tu ulogu sa zadovoljstvom prihvatamo”, kazao je za klupski sajt Igor Pamić.
Pamić se takođe dotakao povreda dvojice igrača štopera Balše Banovića i desnog beka Hrvoja Bukvića.
“Njima želim da se oporave i vrate još jači”, kazao je šef Pamić.
Mečevi kupa Crne Gore igraju se sjutra od 15 časova.