OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

ROĐENDANSKI INTERVJU – PERIŠIĆ: Vrijedno radim, da konkurišem za prvi tim!

2018-10-04

Danas u OFK Titogradu imamo mnogo razloga za zadovoljstvo. Lideri smo crnogorskog šampionata, pobijedili smo juče Petrovac u kupu i naša dva igrača slave rođendane. Mamadu Mendi danas puni 20. godina, dok mlađani Slobodan Perišić postaje punoljetan.
Ovo je bio i povod da sa Perišićem razgovaramo o njegovim ambicijama, razmišljanjima o klubu, fudbalu i mnogo čemu drugom.
Perišić je debitovao još prethodne sezone protiv ekipe Sutjeske.
“Debitovao sam protiv Sutjeske u Nikšiću u martu ove godine. Od tada sam, zaključno sa jučerašnjim gostovanjem Petrovcu, upisao pet nastupa za prvi tim. Svaka utakmica sa prvim timom je mnogo važna za mene i donosi mi novo iskustvo, koje mi pomaže da se izgradim kao igrač”, počeo je Perišić razgovor za klupski sajt.
On dodaje da je rad sa šefom Pamićem veoma koristan za sve igrače u klubu, a posebno za mlade.
“Učim i vrijedno radim, kako bi što više napredovao i tako se nametnuo šefu Pamiću za prvi tim. Juče sam odigrao 90 minuta, nakon gostovanja Grblju u prethodnoj sezoni, i slavili smo, a nismo primili gol. Treninzi sa prvim timom su značajni za mene, jer mogu mnogo da naučim od prvotimaca, od kojih su mnogi imali internacionalno iskustvo”, kaže Perišić.
Sa Didijem smo razgovarali i o njegovim ličnim ambicijama.
“Želim da postanem uspješan fudbaler i da zaigram za neki veliki evropski klub. To je san svakog fudbalera – da se oproba sa najboljima”.
Na pitanje koliko može OFK Titograd ove sezone Perišić odgovara.
“Vjerujem u svoj klub, vjerujem u šefa i svoje saigrače i mislim da dobrim radom možemo zadržati vrh tabele do kraja prvenstva i osvojiti šampionski trofej, pa da sledeće godine igramo opet na evropskoj sceni”.
Perišić je samo fokusiran na fudbal.
“Ne razmišljam previše o Budućnosti, šta će biti i kako će biti. Moje je da igram i samo sam na to fokusiran, sa vjerom da će sve doći na svoje”, ističe skromno štoper Titograda.