OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

MARKO PAVIĆEVIĆ UOČI BUDUĆNOSTI: Da učinimo sve da ostanemo na prvom mjestu!

2018-10-16

Fudbaleri OFK Titograda u subotu će gostovati ekipi Budućnosti u 12. kolu Telekom 1.CFL. Meč koji je zakazan za 13.30 časova, biće duel lidera šampionata i ekipe koja je uoči početka sezone promovisana kao prvi favorit za osvajanje titule. OFK Titograd je u poslednjih dvije utakmice upisao poraz i remi, dok je Budućnost imala bolji učinak od dvije pobjede.
Napadač OFK Titograda Marko Pavićević ističe da je pred ekipom sa Starog aerodroma težak meč, ali i da su naši momci dokazali da će svakome biti tvrd orah.
“Kao u svaki meč, tako i ovaj ulazimo krajnje skocentrisani, motivisani i spremni da damo 100% svojih mogućnosti, da pokusamo da ostvarimo povoljan rezultat. Sastaju se dvije odlične ekipe, pa očekujem lijep ambijent i kvalitetnu utakmicu i nadam se da cemo mi imati više razloga za slavlje”, kazao je Pavićević.
On dodaje da je pauza dobro došla ekipi Titograda.
“Pauza uvijek dobro dođe da se ekipa odmori, ali i sprema za naredni ciklus utakmica gdje nas očekuje tezak raspored, ali spremni smo da damo malimum i da učinimo sve da ostanemo na prvom mjestu i pokažemo da nećemo biti lak zalogaj ni za jednu ekipu u ligi”, zaključio je Pavićević.