OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

VELIKA POBJEDA KADETA U GOSTIMA BUDUĆNOSTI

2018-10-20

Deset punih kola kadeti Budućnosti su dominirali ligom. U tih 10 mečeva samo im je Sutjeska otkinula bod. Osvojili su 28 bodova, sa gol razlikom +43. Ipak, dominacija Budućnosti trajala je do današnjeg gostovanja kadeta OFK Titograda. Naši momci, ne samo da su pobijedili u ovoj utakmici, već su lideru kadetske lige dali četiri gola i pokazali im da nisu nedodirljivi.
Počelo je odlično za naše mlade nade, koji su preko Save Milića poveli u 11′ minutu meča. Nakon toga, uslijedio je preokret Budućnosti, pa se na poluvrijeme otišlo sa rezultatom 2:1 za domaćina.
U drugom poluvremenu viđena je žestoka borba.Već u 48′ minutu OFK Titograd je izjednačio. Golman Lazar Baltić napravio je kardinalnu grešku, primivši gol kroz noge, na šut Titogradovog veziste Dina Đukića. Trener domaćih je odmah reagovao i zamijenio Baltića, rezervistom Ivezićem.
Posle toga  je uslijedio totalni krah domaćina, što su naši momci, prevođeni odličnim dvojcem sa klupe Rašovićem i Raičevićem, uspjeli da iskoriste.
Korner situaciju je iskoristio Emir Spahić i postigao treći gol u 64′ minutu, da bi tačku na ovaj meč stavio Sava Milić svojim drugim pogotkom.
OFK TITOGRAD:
Trener: Miloš Rašović
Pomoćnik: Marko Raičević Ćiro
Sastav: Ivan Zlajić, Ilija Živanović, Nemanja Popović, Luka Mihaljević, Emir Spahić, Jovan Kljajević, Boško Ljumović, Spasoje Šćepanović, Dino Đukić, Sava Milić, Viktor Roganović
Rezerve: Andrej Minić, Marko Lubarda, Marko Raičević, Luka Lakušić, Jovan Vujisić, Miloš Ljutica, Rade Đaković