OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

OMLADINCI BOLJI OD PETROVCA, MUGOŠA: DVIJE POBJEDE PODIŽU SAMOPOUZDANJE

2018-10-21

Omladinci OFK Titograda slavili su danas na gostovanju Petrovcu u 12. kolu omladinske lige. Odličnim rezultatom na gostujućem terenu, ekipa Rajka Mugoše, vezala je dvije pobjede za redom, nakon što su u prethodnom kolu pobijedili Arsenal iz Tivta rezultatom 3-0.
Naši momci meč su riješili u prvom poluvremenu golovima Lazara Rakočevića u 18′ i Mihaila Jelića u 26′ minutu. Petrovac je smanjio na 1-2 u 85′ minutu preko Danila Radovića.
“Prvo poluvrijeme smo odigrali odlično i moram biti zadovoljan. Momci su uradili sve što smo se dogovorili prije utakmice. Ipak, drugi dio utakmice nismo odigrali baš najbolje. Od trenutka kada je izašao Matanović, pao je ritam utakmice. Tome je takođe doprinio jak vjetar, koji nas je onemogućio da izađemo visoko, kao što smo to uradili u prvom poluvremenu. Imali smo tri prilike, ali ih nismo iskoristili. Najvažnije je da smo pobijedili i vezali dvije pobjede i ime podigli samopouzdanje”, kazao je Mugoša nakon utakmice.
OFK Titograd:
Trener: Rajko Mugoša
Sastav: Sergej Joksimović, Balša Adžić, Danilo Vujović, Mihailo Jelić, Amir Muzurović, Aldin Ćatović, Lazar Rakočević, Erand Kalezić, Matija Drinčić, Alden Škrijelj, Marko Matanović
Rezerve: Filip Babović, Spasoje Šćepanović, Marko Šćepanović, Aldin Muradbašić, Emir Spahić