OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

KAPITEN: Kroz dobar rad i pozitivnu atmosferu izaći ćemo na pravi put

2018-10-31

Fudbaleri OFK Titograda, predvođeni trenerom Igorom Pamićem, već pet mečeva ne znaju za pobjedu. Nakon odličnog starta, kada je ekipa sa Starog aerdroma bila lider prvenstva, uslijedio je pad u igri i pad na tabeli. Titograđani su danas na diobi druge pozicije sa Zetom i Sutjeskom, a lider šampionata je Budućnost, koja ovim ekipama bježi tri boda.
Pored toga, ekipa je šokantno ispala od Petrovca u kupu Crne Gore i neće imati priliku da brani trofej koji je osvojila prošle godine.
Nakon poraza od Rudara u Pljevljima 1-3, 29. septembra, ekipa Titograda je ušla u loš ritam, koji traje punih mjesec dana. U subotu dočekuju ekipu Grblja i imaju zadatak da poprave utisak i da se psihički podignu, kako bi se vratili u pobjednički ritam, na koji su nas navikli.
O dobrom početku sezone, lošim partijama u poslednje vrijeme, ali i meču sa Grbljem koji se igra u subotu, za klupski sajt je govorio kapiten Mirko Ćiro Raičević.

Raičević protiv Petrovca


“Danas kada povlačim paralelu između početka sezone i sada, moram konstatovati da se ta dva perioda ne mogu porediti. Na početku sezone nismo igrali toliko lijepo i upadljivo, ali smo bilježili dobre rezultate, pobjeđivali i osvajali bodove. Za razliku od tog perioda, prethodnih mjesec dana smo igrali možda i ljepši fudbal, ali nismo zabilježili dobre rezultate, a to se naravno broji”, počeo je Raičević razgovor za klupski sajt.
On dodaje da su lošoj igri doprinjele i povrede igrača.

Miloš Radulović i Mirko Raičević Ćiro


“Povreda mladog štopera Balše Banovića nas je jako pogodila, takođe se povrijedio i štoper Branko Ojdanić, a i desni bek Hrvoje Bukvić, pa je tim izgubio na konkurentnosti. Ipak, to nije alibi. Moramo da zadržimo mirnoću, povećamo nivo koncentracije i da još više radimo. Kroz dobar rad i pozitivnu atmosferu izaći ćemo na pravi put”.
O susretu protiv Grblja koji se igra u subotu kapiten kaže: “Odlično poznajemo ekipu Grblja, s obzirom da je trener Stešević bio kod nas. Znamo kako on radi, forsira pas igru. Grbalj je ekipa koja je u poslednje vrijeme uspjela da ostvari dobre rezultate, da da veći broj golova. Sa druge strane, dočekujemo Grbalj sa velikom željom da se vratimo u pobjednički kolosjek i da ostanemo u trci za prvo mjesto. Vjerujemo u sebe i pobjedu”.
Podsjetimo, utakmice 14. kola Telekom 1.CFL igraju se u subotu u 13.30 časova, a OFK Titograd dočekuje ekipu Grblja.