Vijesti

KAPITEN: Kroz dobar rad i pozitivnu atmosferu izaći ćemo na pravi put

Fudbaleri OFK Titograda, predvođeni trenerom Igorom Pamićem, već pet mečeva ne znaju za pobjedu. Nakon odličnog starta, kada je ekipa sa Starog aerdroma bila lider prvenstva, uslijedio je pad u igri i pad na tabeli. Titograđani su danas na diobi druge pozicije sa Zetom i Sutjeskom, a lider šampionata je Budućnost, koja ovim ekipama bježi tri boda.

Pored toga, ekipa je šokantno ispala od Petrovca u kupu Crne Gore i neće imati priliku da brani trofej koji je osvojila prošle godine.

Nakon poraza od Rudara u Pljevljima 1-3, 29. septembra, ekipa Titograda je ušla u loš ritam, koji traje punih mjesec dana. U subotu dočekuju ekipu Grblja i imaju zadatak da poprave utisak i da se psihički podignu, kako bi se vratili u pobjednički ritam, na koji su nas navikli.

O dobrom početku sezone, lošim partijama u poslednje vrijeme, ali i meču sa Grbljem koji se igra u subotu, za klupski sajt je govorio kapiten Mirko Ćiro Raičević.

Raičević protiv Petrovca

„Danas kada povlačim paralelu između početka sezone i sada, moram konstatovati da se ta dva perioda ne mogu porediti. Na početku sezone nismo igrali toliko lijepo i upadljivo, ali smo bilježili dobre rezultate, pobjeđivali i osvajali bodove. Za razliku od tog perioda, prethodnih mjesec dana smo igrali možda i ljepši fudbal, ali nismo zabilježili dobre rezultate, a to se naravno broji“, počeo je Raičević razgovor za klupski sajt.

On dodaje da su lošoj igri doprinjele i povrede igrača.

Miloš Radulović i Mirko Raičević Ćiro

„Povreda mladog štopera Balše Banovića nas je jako pogodila, takođe se povrijedio i štoper Branko Ojdanić, a i desni bek Hrvoje Bukvić, pa je tim izgubio na konkurentnosti. Ipak, to nije alibi. Moramo da zadržimo mirnoću, povećamo nivo koncentracije i da još više radimo. Kroz dobar rad i pozitivnu atmosferu izaći ćemo na pravi put“.

O susretu protiv Grblja koji se igra u subotu kapiten kaže: „Odlično poznajemo ekipu Grblja, s obzirom da je trener Stešević bio kod nas. Znamo kako on radi, forsira pas igru. Grbalj je ekipa koja je u poslednje vrijeme uspjela da ostvari dobre rezultate, da da veći broj golova. Sa druge strane, dočekujemo Grbalj sa velikom željom da se vratimo u pobjednički kolosjek i da ostanemo u trci za prvo mjesto. Vjerujemo u sebe i pobjedu“.

Podsjetimo, utakmice 14. kola Telekom 1.CFL igraju se u subotu u 13.30 časova, a OFK Titograd dočekuje ekipu Grblja.