OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

OFK TITOGRAD PORAŽEN OD GRBLJA, PAMIĆ: Sjutra je novi dan

2018-11-03

Fudbaleri OFK Titograda poraženi su danas od ekipe Grblja rezultatom 0-2 u 14. kolu Telekom 1.CFL.
Golove za goste postigli su Kotorac Dejan u 33′ i Popović Nikola u 83′ minutu meča.
Ovo je peti meč bez pobjede OFK Titograda u Ligi, a šesti ako računamo kup.
Iako su ovaj meč izgubili fudbaleri OFK Titograda dominirali su u velikom dijelu utakmice, ali je golman gostiju Kordić sačuvao mrežu odličnim intervencijama. U prvom poluvremenu je skinuo dva zicera, jedan Miličković Marku, a drugi Petroviću Zoranu. Ipak, gosti su preko kontre došli do prednosti, pa se na pauzu otišlo sa rezultatom 0-1.
Drugo poluvrijeme obilježila je inicijativa OFK Tigorada, koji je imao čak tri stopostotne prilike i pogođenu prečku. Pored sve dobre igre, u 83′ minutu je uslijedila kontra. Nekadašnji igrač OFK Titograda Nedeljko Vlahović asinstirao je rezervisti Popoviću Nikoli.
Šef stručnog štaba OFK Titograda Igor Pamić, na pres konferenciji je pozvao igrače da pokažu reakciju na loš period koji je iza njih.
“Moji igrači su uradili sve što sam tražio od njih. Ne mogu biti nezadovoljan, danas jednostavno nismo imali sreće. Za razliku od početka sezone, kada nismo igrali atraktivno, u ovom dijelu igramo mnogo ljepši fudbal, ali ne osvajamo bodove. Moramo se potruditi da pokažemo reakciju. Imamo psihološki problem. Moji igrači su opterećeni i toga se moramo osloboditi. Bez obzira što sam svjestan gubitka Banovića, mislio sam da ćemo se bolje prilagoditi i pokriti taj nedostatak, ali ipak nismo. Poručujem mojim igračima, da je sjutra novi dan, da su mladi i da trebaju dalje igrati, učiti i ono što me raduje jeste da je do kraja 22 kola i da ima mnogo bodova u opticaju. Daleko od toga da smo se predali, samo tražimo način da se vratimo u ritam”, kazao je Pamić nakon utakmice.