OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

TRENER OMLADINACA UOČI BUDUĆNOSTI: Očekujem kvalitetnu utakmicu – pravi derbi!

2018-11-05

Omladinci OFK Titograda sjutra u 13.30, gostuju ekipi Budućnosti u 15. kolu omladinske lige. Ekipa Rajka Mugoše juče je slavila protiv Dečića rezultatom 3-0 i tako upisala treći trijumf u poslednje četiri utakmice (jednu je odigrala neriješeno), pa se nalazi u solidnoj formi pred derbi sa FK Budućnost.
Trener Mugoša najavljuje dobar meč, koji sa razlogom nosi epitet derbija.
”Očekujem veoma kvalitetnu i neizvjesnu utakmicu, pravi derbi. Utakmica koja od svakog igrača izvlaci maksimum. Jeste da smo oslabljeni izostankom tri igrača, ali i u one koji istrče na teren imam puno povjerenje. Ko bude mirniji, strpljiviji i disciplinovaniji u igri, taj ima veće šanse da pobijedi, a nadam se da ćemo to biti mi, jer imam puno povjerenje u moju ekipu. Jedno je sigurno, a to je da će biti veoma dobra i zanimljiva utakmica jer i mi i Budućnost gajimo ofanzivan stil igre. Ko dođe da gleda utakmicu sigurno neće zažaliti”, poručio je Mugoša uoči ovog susreta.
Podsjetimo, 15. kolo omladinske lige igra se sjutra. Derbi se igra na Starom aerodromu, gdje OFK Titograd gostuje Budućnost, a taj meč prenosićemo uživo na sajtu kluba.