OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

UZ DOBRU IGRU TITOGRAD PORAŽEN U NIKŠIĆU

2018-11-10

Fudbaleri OFK Titograda poraženi su danas na gostovanju Sutjeskoj rezultatom 3-0 u okviru 15. kola Telekom 1.CFL. Ovo je bio šesti meč bez pobjede za pulene Igora Pamića.
Iako su izgubili igrači OFK Titograda igrali su odlično i mogli bi se reći nisu imali sreće na današnjem gostovanju.
Prvi gol za Sutjesku postigao je Stefan Lončar iz penala u 19′ minutu.
Prvi dio meča bio je veoma dinamičan. Titograd je imao tri odlične prilike. Mirko Raičević je pogodio stativu u 19′ minutu, Živković nije iskoristio zicer priliku u 21′, a Marko Pavićević je imao dobar šut u 30′, ali je golman domaćih Vladan Giljen dobro reagovao.

Sutjeska je takođe imala odličnu priliku krajem prvog poluvremena preko Zakarije, ali je golman gostiju Damir Ljuljanović odlično reagovao i sačuvao mrežu. 
Drugo poluvrijeme počelo je odlično za Titograd, koji je imao inicijativu. Nekoliko puta, momci Igora Pamića su pokušavali, preko Petrovića u 47′ minutu, pa je u 55′ pokušao Raičević. Inicijativa Titograda trajala je do 75′, da bi domaćin vratio loptu u svoj posjed. Drugi gol Sutjeska je postigla nakon šuta Ćetkovića. Lopta se od jednog igrača odbila visoko, i završila preko Ljuljanovića u mreži Titograda.
Nakon toga, igrači OFK Titograda su potpuno pali, a treći gol za domaćina postigao je Luka Merdović u nadoknadi.
OFK Titograd:
Trener: Igor Pamić
Pomoćni trener: Stjepan Deverić
Sastav: Ljuljanović Damir, Roganović Marko, Nikolić Jovan, Raičević Mirko, Pavićević Marko, Ojdanić Branko, Petrović Zoran, Miličković Marko, Pamić Zvonko, Radulović Miloš, Živković Radule
Rezerve: Ivanović Saša, Ljuljdjuraj Peter, Gašević Ognjen, Novović Ivan, Vukićević Danilo, Jelić Mihajlo, Pavlović Vojin.