OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

NOVOGODIŠNJA MINI LIGA: OMLADINCI POBIJEDILI LJEŠKOPOLJE

2018-11-24

Omladinci OFK Titograda pobijedili su danas ekipu Mladosti iz Lješkoplja rezultatom 2-1 u drugom kolu Novogodišnje mini lige, koja se igra na Zlatici na stadionu Koma.
Izabranici Rajka Mugoše nisu najbolje ušli u meč i sredinom poluvremena su nakon individualne greške primili gol, pa je ekipa Mladosti povela.
Već nakon deset minuta omladinci OFK Titograda su uspostavili svoju igru, postigli gol za izjednačenje, preko kapitena Aldina Ćatovića. Na pauzu se otišlo rezultatom 1-1.
U drugom poluvremenu Titograđani su pokazali veći nivo zalaganja, preuzeli inicijativu i rezultat preokrenuli u svoju korist. Gol je postigao krilni igrač Alden Škrijelj.
Trener Mugoša bio je zadovoljan današnjom igrom svojih momaka.
“Moram istaći veliko zadovoljstvo zbog pristupa mojih igrača. Mogu reći da je ovo bila prava prvenstvena utakmica. Momci su se zalagali kao da se radi o meču u sred sezone i time se ponosim. Takođe, moram istaći i da je rival imao skoro pa isti pristup, pa smo danas uživali u dobrom fudbalu”, kazao je Mugoša nakon meča.
Podsjetimo, Nogodišnja mini liga igra se od 17.11. do 08.12. na terenima FK Koma, a učešće su uzele šest ekipa i to Kom, OFK Titograd, Mladost Lješkopolje, Budućnost, Zeta i Petrovac.