OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

PETLIĆI ZAVRŠILI POLUSEZONU BEZ PORAZA

2018-12-02

Petlići OFK Titograda savladali su danas ekipu Mladosti Lješkopolje rezultatom 6-1, u poslednjem kolu prvog dijela sezone. Ekipa Mirka Šćepanovića demonstrirala je dominaciju u ligi petlića, jer je na 15 mečeva ostala neporažena i postigla čak 80 golova uz samo četiri primljena.
Meč protiv Mladosti počeo je odlično za OFK Titograd. Već nakon 10 minuta vodili su rezultatom 2-0, a golove oba gola postigao je Marko Tadić. Strijelac trećeg gola, već nakon četiri minuta, bio je Skrobanović Andrija, koji je do ovog trenutka imao čak tri zicera.
Četvrti pogodak za ekipu Titograda režirao je Šaranović Dragutin, koji je probio po lijevoj strani, pronašao u šesnaestercu Mirovića, koji je loptu plasirao u desni ugao gostujućeg golmana.
U drugom poluvremenu inicijativa OFK TItograda se nastavila. Sredinom drugog dijela igre, odmah nakon što je ušao u igru, Goncaj Leonardo je postigao pogodak za 5-0, da bi samo pet minuta kasnije Andrija Skrobanović odličnim lob udarcem savladao golmana Bijedića i povisio na 6-0.
Ekipa Mladosti postigla je počasni gol preko Đukanovića nekoliko minuta prije kraja meča.