OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

ČETVRTI OKRŠAJ OFK TITOGRADA I PETROVCA

2018-12-03

Fudbaleri OFK Titograda u srijedu u 13 časova, ugostiće ekipu Petrovca u 18. kolu Prve crnogorske lige. Ovo će biti predposlednje kolo u jesenjem dijelu prvenstva, a oba kluba u ovaj duel ući će, sa željom za pobjedom.
Ekipa Igora Pamića u poslednjih pet kola ima pobjedu, remi i tri poraza, ali se i pored ovih statističkih podataka nalaze u dobroj formi. Titograd je sa odličnom igrom počeo prije tri kola, u Nikšiću, kada je na megdan izašao aktuelnom šampionu i lideru ovogodišnjeg šampionata, Sutjeskoj. Tada su “romantičari” poraženi i pored dobre igre koju su pružali tokom cijelih 90 minuta. Titograd je napadao, a Sutjeska postizala golove. U sledećem meču protiv ekipe Mornara, Titograd je konačno slavio, pa se miris pobjede, nakon dva mjeseca vratio na kamp OFK Titograda. U prošlom kolu, Titograd je olako prepustio bod Lovćenu. Imali su igru, imali su stopostone prilike, ali ih nisu koristili. Trebali su da slave ubjedljivo, ali su se sa Zlatice vratili sa samo jednim osvojenim bodom.
Sa druge strane, gosti su u poslednja tri meča slavili ubjedljivo protiv Rudara, uzeli bod Budućnosti i izgubili od Iskre. Ono što možda ide na ruku Titogradu jeste da su gosti u meču protiv Iskre na stadionu pod Malim brdom pružili veoma blijedu partiju u kojoj je Iskra bila bolji rival.
Ovo će biti četvrti duel ove dvije ekipe u sezoni 2018/2019. Dva puta su se susreli u kupu, jednom u ligi i svaki put slavio je gost, a ekipa Rudolfa Marčića uspjela je i da izbaci Titograd iz kupa Crne Gore, kao aktuelnog osvajača ovog prestižnog trofeja.
Takođe, ovo je direktan okršaj za četvrto mjesto na tabeli.

Srijeda 05.12., kamp OFK Titograda u 13 časova.
OFK Titograd – Petrovac, 18. kolo Telekom 1.CFL