OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

PAVLOVIĆ I PETROVIĆ PRESUDILI PETROVCU, PAMIĆ: IGRAMO NAJLJEPŠI FUDBAL U LIGI

2018-12-05

Fudbaleri OFK Titograda pobijedili su ekipu Petrovca u 18. kolu Telekom 1.CFL rezultatom 3-0. Golove za ekipu sa Starog aerodroma postigli su Zoran Petrović u 8′ i dva puta Vojin Pavlović u 71′ i 91′ minutu meča.
Titograd je odlično počeo meč, već u prvom minutu Vojin Pavlović je imao stopostotnu šansu, ali je golman Popović bio odličan. U 8′ minutu Miličković je asinstirao Petroviću i upisao tako novu asistenciju, drugu u poslednjih dva meča.
Prvo poluvrijeme proteklo je u inicijativi Petrovca, na čijoj je strani bio sjeverni vjetar, koji je dodatno otežavao ekipi Titograda da izađe na protivničku polovinu.
U drugom dijelu Titograd je krenuo jako. Živković je u 63′ minutu uputio udarac sa 40 metara, pod prečku gola Petrovca, ali je Popović bio pripravan i dobrom reakcijom spasio svoju ekipu od drugog gola.
Inicijativa Titograda se nastavila, a dobru igru je krunisao Vojin Pavlović u 71′, udarcem sa 20 metara u desnu stranu golmana Popovića. Treći gol postigao je takođe Pavlović u drugom minutu nadoknade i bilo je 3-0.
Šef stručnog štaba OFK Titograda bio je zadovoljan igrom svojih izabranika.
“Ne znam koliko ste nas pratili”, obratio se Pamić novinarima i nastavio: “Ali, mi igramo prelijepo fudbal u poslednjih 6 kola. Svaku ekipu smo nadigrali. Znam da rezultati ne govore tako, ali to je činjenica. Danas smo bili bolji od početka i zasluženo slavili. Čestitam mojim igračima na odličnom fudbalu. Niko to neće reći, pa moram ja, i zaista tako mislim. Titograd igra najljepši fudbal u ligi. Vjerujem u ove momke i naša borba je tek počela”, kazao je Pamić na presu.