OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

OMLADINCI OSVOJILI NOVOGODIŠNJU MINI LIGU: ŠKRIJELJ NAJBOLJI IGRAČ

2018-12-09

Omladinci OFK Titograda pobijedili su danas ekipu Zete rezultatom 0-3 u poslednjem 5. kolu Novogodišnje mini lige koja se igra na terenima FK Koma na Zlatici. Ekipa Baćka Mugoše u pet odigranih kola upisala je tri pobjede, remi i poraz što je bilo dovoljno za osvajanje prestižnog trofeja.

Prvo poluvrijeme završeno je bez golova, da bi u drugom Titograd pokazao kvalitet i sa tri gola obezbijedio sebi prvo mjesto na tabeli Novogodišnje mini lige.
Golove su postigli Rakočević, Škrijelj i Šuškavčević.
Za najboljeg igrača lige proglašen je krilni napadač Titograda Alden Škrijelj, dok je napadač Lazar Rakočević sa četiri pogotka na diobi prvog mjesta na listi strijelaca.

Alden Škrijelj sa trofejem najboljeg igrača Novogodišnje mini lige


“Želim da čestitam svojim momcima na zalaganju i igri koju su demonstrirali u toku ovih pet mečeva. Takođe, čestitam i drugim ekipama, kao i FK Komu na dobroj organizaciji lige. Ovo je lijep način da završimo 2018. godinu. Osvajanje ovog prestižnog trofeja nas dodatno obavezuje da u 2019. uđemo još spremniji i opasniji po protivnike”, kazao je Mugoša nakon meča.

Podsjetimo, Nogodišnja mini liga igrala se od 17.11. do 08.12. na terenima FK Koma, a učešće su uzele šest ekipa: Kom, OFK Titograd, Mladost Lješkopolje, Budućnost, Zeta i Petrovac.