OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

PETROVIĆ STAVIO PEČAT NA KRAJ POLUSEZONE

2018-12-10

OFK Titograd je jesenji dio prvenstva završio pobjedom. “Romantičari” su pred svojim navijačima slavili protiv Rudara sa 1:0, a gol odluke postigao je Zoran Petrović. Napadač “crvenih” je u dva uzastopna meča postigao dva gola, što je samo potvrda da je u finišu prvog dijela sezone ušao u pravu formu.
“Golovi su nešto što je moja specijalnost i svakako će ih biti još više”, poručio je Petrović u razgovoru za dnevne novine “Dan”.
“Romantičari” su prvi dio sezone okončali na diobi drugog mjesta sa Zetom, a na pitanje da li je zadovoljan izdanjima svoje ekipe u jesenjem dijelu, mladi napadač odgovara:
“Bilo je uspona i padova. Ali, prije svega atmosfera u svlačionici je odlična i to je jedna od najbitnijih stvari. Uz to, dobar rad na treninzima uz odličan stručni štab izvukli su nas iz male krize. Vratili smo se na put borbe za titulu, što je svakako naš cilj. Imamo dobru ekipu sa pravim profesionalcima i ne smunjam da ćemo i ispuniti ambicije uprave, tako i nas igrača. Jer, svi želimo da napadnemo titulu”, dodaje Petrović.
Pred svaki prelazni rok postavlja se pitanje da li će Petrović otići iz OFK Titograda.
“Mislim da je vrijeme da se probam u nekoj od inostranih liga. Ipak, ukoliko do toga ne dođe, naravno da ću sa zadovoljstvom ostati, sa ciljem da pomognem ekipi u borbi za titulu, uz garanciju da će biti još više golova”, zaključuje Petrović.