OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

OFK TITOGRAD ZAPOČEO PRIPREME, DEVERIĆ: U MEDULINU DA VIDIMO KOLIKO SMO NAPREDOVALI

2019-01-12

Fudbaleri OFK Titograda danas su počeli prepreme za proljećnji dio Telekom 1.CFL.
Ekipa OFK Titograda do 16. januara treniraće u Podorici nakon čega će otputovati u Hrvatsku u Medulin, gdje će imati minimum tri jake prijateljske utakmice.
Pomoćni trener Stjepan Štef Deverić istakao je da će igrači do putovanja najviše raditi na kondiciji.
“Nakon toga idemo u Medulin, gdje ćemo imati nekoliko prijateljskih utakmica, sa dobrim protivnicima, na turniru Arena cup, pa ćemo na taj način raditi na igri i taktici. Medulin će biti prilika da vidimo koliko smo napredovali, na čemu treba da radimo, na koga od mladih možemo da računamo”, kazao je Deverić na pres konferenciji.
On je dodao da je prvom timu priključeno čak 10 mladih igrača.

“To je jasan znak da računamo na njih. Na njima je da rade i da nas ubijede da zaslužuju šansu. Pripreme su dobra prilika za tako nešto”, istakao je Deverić.
Kapiten Mirko Raičević kazao je da je Medulin dobra šansa da se ekipa što bolje uigra.
“Imamo dobru ekipu, imamo i dvojicu novih kolega i mislim da ćemo u Medulinu imati dovoljno prostora da pokažemo koliko znamo”, kazao je Raičević.
Kapiten se dotakao i prvog dijela sezone.
“Dobro smo počeli, pa smo onda ušli u seriju loših rezultata. Ono što je dobro, dok smo loše igrali, imali smo dobru hemiju. I kada smo gubili dobro smo igrali, potom smo počeli i da upisujemo rezultate. Ostala je dobra hemija između nas, zadržali smo gro ekipe i mislim da je to veoma dobar korak ostvarivanju boljih rezultata”, kazao je Raičević.
Raspored mečeva na Arena cup-u možete pogledati ovdje.