OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

IGOR PAMIĆ VIŠE NIJE TRENER OFK TITOGRADA

2019-01-30

Hrvatski trener Igor Pamić više neće voditi OFK Titograd.

Ovo je odlučeno na zajedničkom sastanku Upravnog odbora i sada već bivšeg šefa stručnog štaba OFK Titograda.

Pamić je upravnom odboru iznio svoj stav u kom je naveo da ne može da nastavi da vrši dužnost šefa struke podgoričkog kluba zbog privatnih obaveza zbog kojih je propustio početak priprema.

Posdjećamo, iz istih razloga Pamić je doputovao u Podgoricu tek jutros, a ne u nedjelju kada je sa priprema stigla čitava ekipa OFK Titograda.

“Veoma mi je žao što je naša saradnja morala da se završi na ovakav način. Zbog privatnih obaveza o kojima ne bih govorio moram da napustim klupu Titograda. Zbog nemogućnosti da se adekvatno posvetim poslu bio sam prinuđen da donesem ovu odluku. Hvala klubu, kolegama i igračima na veoma korektnom odnosu”, kazao je Pamić nakon sastanka sa UO.

Omladinski fudbalski klub Titograd ovom prilikom se zahvaljuje Igoru Pamiću na šest mjeseci profesionalne saradnje i želi mu uspjeh u nastavku karijere.

UČINAK IGORA PAMIĆA NA KLUPI OFK TITOGRADA

Hrvatski stručnjak vodio je Titograd u 21 meču. “Romantičari” su pod njegovim vođstvom ostvarili 10 pobjeda, šest poraza i pet remija.

Sa njim na klupi OFK Titograd je imao seriju od 10 mečeva bez poraza, ali i sedam mečeva bez pobjede. ”Romantičari” su treći na tabeli Telekom 1.CFL i ispali su iz kupa Crne Gore u prvom kolu.