OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

"Zvezda, Partizan, Dinamo, Lokomotiva": Kadeti i petlići putuju na turneju

2019-01-30

Selekcije kadeta i petlića OFK Titograda 02. februara će otputovati na pripremnu turneju po Srbiji i Hrvatskoj gdje će odigrati po četiri meča i to protiv vršnjaka iz Crvene zvezde, Partizana, Dinama i Lokomotive iz Zagreba.

Dvije selekcije boraviće u Beogradu i Zagrebu po tri dana.

Raspored je sledeći

02. februar, put u Srbiju.

03. februar, Partizan – OFK Titograd

05. februar, Crvena Zvezda – OFK Titograd

06. februar – povratak kući

10. februar – put u Hrvatsku

11. februar, Lokomotiva Zagreb – OFK Titograd

13. februar, Dinamo Zagreb – OFK Titograd

14. februar, povratak kući

“Igraćemo protiv četiri možda i najjače kadetske ekipe trenutno na Balkanu. Veoma sam zadovoljan i zahvalan upravi kluba koja je omogućila i organizovala kadetima da umjesto priprema odradimo turneju u Srbiji i Hrvatskoj”, kazao je trener kadeta Miloš Rašović.

On dodaje da će se nakon ovih mečeva jasnije vidjeti koliko su kadeti napredovali i da li mogu da se nose sa jačim ekipama.

“Suvišno je pričati o školama i kvalitetu mlađih selekcija kao što su Partizan, Zvezda, Dinamo.. Prije puta u okviru priprema odradili smo dvije pripremne utakmice protiv Budućnosti i Ilariona i u obje smo slavili. Ubrzo putujemo u Beograd, gdje ćemo imati kvalitetne mečeve, nakon kojih ćemo znati koji igrači će konkurisati za prvo kolo proljećnog prvenstva protiv Budućnosti”, objasnio je Rašović za klupski sajt.

Isti raspored imaće i petlići OFK Titograda.

“Radujemo se mečevima i prilici da nešto novo naučimo. Takođe, radujemo se ponovnom susretu sa Crvenm Zvezdom koju smo ljetos pobijedili u Raškoj na turniru. Biće ovo veliko iskustvo za sve nas i na tome zahvaljujemo upravi”, kazao je trener petlića Mirko Šćepanović.