OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

PREDSTAVLJAMO POJAČANJE: ELIE MATOUKE JE NOVI IGRAČ OFK TITOGRADA

2019-02-09

Kamerunski fudbaler Elie Matouke novi je igrač OFK Titograda. Napadač Mladosti Lješkopolje stigao je na Stari aerodrom kao pozajmljeni igrač.

Matouke je za ekipu sa DG Arene za sezonu i po koliko je proveo u Lješkopolju postigao čak 36 golova, a prethodne sezone bio je najbolji strijelac druge lige.

“Prije nego sam potpisao za Mladost Lješkopolje prije godinu i po dana, postojala je opcija da budem igrač OFK Titograda. Tada sam to jako želio, ali ipak nisam potpisao jer sam htio da igram konstantno. Tadašnja Mladost je igrala kvalifikacije za Ligu Evrope i jasno mi je stavljeno do znanja da bih morao da čekam svoju priliku. Odlučio sam da odem u Mladost Lješkopolje i mislim da sam napravio odličan potez”, počinje svoju priču za klupski sajt Matouke.

Kamerunac dodaje da je uvijek razmišljao o OFK Titogradu, a da se njegova želja za dolaskom u klub pojačala kada su “romantičari” osvojili kup Crne Gore.

“Ovo je klub koji ima dobar tim, i koji ima šampionske ambicije. Osvojili su kup, na diobi su druge pozicije i zaista mi je drago što sam dio ovog kolektiva”, dodaje Matuke.

O golovima i njegovoj igri Matouke kaže: “Znam da je moj posao da dajem golove i trudiću se da to činim što više. Ipak, ono što je meni bitnije od golova jeste dobra igra cijele ekipe. Za mene je harmonija u kolektivu presudan faktor za dobre igre i mene i mojih kolega. Ako mogu da upišem asistenciju, prije nego da dam gol, tako ću učiniti. Interes kluba je ispred svakog individualnog učinka”.