OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

BALŠA SEKULIĆ: ŽELJAN SAM GOLOVA I DOKAZIVANJA

2019-02-12

Stigao je u januaru iz Budućnosti, sa svojim novim klubom je prošao pripreme u Hrvatskoj i već sada izgleda kao da šef Edis Mulalić može računati na njega.

Drugi dio sezone počinje 19. februara, kada će OFK Titograd gostovati Iskri u Danilovgradu.

Samo četiri dana kasnije na Stari aerodrom dolazi njegov bivši klub – Budućnost.

O prvim utiscima u klubu, pripremama, drugom dijelu sezone i mečevima protiv Iskre i Budućnosti za klupski sajt govorio je 20godišnji napadač Balša Sekuli.

“Prvi utisci su veoma pozitivni. Jako sam zadovoljan i nadam se da sam se uklopio u ekipu. kao što ja želim da budem zadovoljan svojim novim klubom, tako želim i da klub bude zadovoljan mojim učinkom i angažmanom i trudim se da tako bude”, objašnjava Sekulić.

Dodaje da je zadovoljan pripremama.

“Stigao sam u januaru i već sredinom mjeseca smo počeli pripreme, kojima sam veoma zadovoljan. Osjećam da sam spreman”, kaže Sekulić.

Kako kaže, spreman je da se dokazuje novoj upravi i novom treneru.

“Željan sam golova i dokazivanja i spreman sam da vrijedno radim kako bih dobio priliku, koji želim da iskoristim na najbolji način. Za sedam dana nas očekuje utakmica sa Iskrom. Znamo da Iskra uvijek započne sezonu furiozno i siguran sam da nas očekuje teško gostovanje. Ipak, spremni smo i nećemo tako lako prepustiti bodove”, kaže Sekulić.

U derbiju Podgorice, Sekulić očekuje dobar fudbal, a priželjkuje pobjedu.

“Želim pobjede u oba susreta. Ponavljam, svjesni smo i svojih i protivničkih kvaliteta. Neće biti lako, ali daćemo sve od sebe”, zaključio je Sekulić.