OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

MULALIĆ UOČI GOSTOVANJA ISKRI: POŠTUJEMO PROTIVNIKA, ALI IDEMO NA POBJEDU

2019-02-18

Šampionat Crne Gore u fudbalu nastavlja se sjutra.

Fudbaleri OFK Titograda u 14 časova, gostovaće Iskri u Danilovgradu u okviru 20. kola Telekom 1.CFL.

Uoči drugog dijela, aktuelni šampion Sutjeska ima četiri boda više u odnosu na Zetu i OFK Titograd i sedam u odnosu na Budućnost.

Momci koje sa klupe predvodi Edis Mulalić u drugi dio šampionata ulaze sa ambicijama da se kvalifikuju za Evropu i da pokvare planove Sutjeskoj.

Mulalić je na zvaničnoj pres konferenciji istakao da će početak prvenstva biti veoma interesantan.

„Tek sam tri sedmice u OFK Titogradu. I mene lično interesuje, koliko sam energije uspio da za ovih 21 dan prenesem na svoje igrače i šta su od toga prihvatili, a šta će prenijeti na teren“, kazao je Mulalić.

O sjutrašnjem protivniku govorio je sa mnogo poštovanja.

Kad sam bio u Rudaru vidio sam da je Iskra dobro organizovana ekipa, sa odličnim trenerom. Siguran sam da će sjutra biti zahtjevno gostovanje. Mi ćemo u svakom meču ići na pobjedu“, ističe Mulalić i dodaje: „Ono što tražim od mojih igrača na svakom treningu, utakmici, jeste da radimo pošteno, vrijedno i da uvijek dajemo sve od sebe. Taj pristup će nam pomoći da ostvarimo rezultate“.

Kako kaže, od momaka takođe traži da budu opasniji, igraju napadački i bliže protivničkom golu.

Takav pristup može doprinijeti cjelokupnom crnogorskom fudbalu. Sad govorim u svoje ime i ekipe koju predvodim. Mi ćemo pokušati da igramo ofanzivno, a ta ofanzivna igra može iznjedriti nekog novog igrača, a to se računa. Džaba nam i titule i trofeji, ako niko ne pokaže interesovanje za naše igrače“, zaključio je Mulalić.

U poslednjih pet susreta sjutrašnjih rivala, „romantičari“ su slavili tri puta, a dva puta je bilo neriješeno.