OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

MENDI BLISTAO PROTIV ISKRE: BIĆEMO JOŠ BOLJI

2019-02-21

OFK Titograd je krenuo na na najbolji način. Ako vjerovati narodnoj ,,po jutru se dan poznaje”, onda je jasno da ,,romantičare“ čeka berićetno proljeće, piše Arena.

Pobjeda i to nakon preokreta i goleade, ali i dobre igre…Uz sve to brejk u Danilovgradu je OFK Titogradu donio i novi skok, pa sada ,,romantičari” prvi ,,dišu za vratom” šampionu.
-Veoma važna pobjeda. Vjerovali smo u sebe i to se isplatilo – kazao je za Arenu Mamadu Mendi.
Upravo je tamnoputi ofanzivac ,,crvenih” bio jedan od kjučnih figura na meču. Mendi koji nije bio u toliko važnoj ulozi ranije, kod Edisa Mulalića zavrijedio je povjerenje, a dobru partiju krunisao je golom u 81.minutu za pobjedu i prve proljećne bodove.
-Veoma sam zadovoljan što sam postigao gol, ali me posebno raduje što sam svom timu donio tri boda u gostima. U svakom meču želim da doprinesem rezultatima ekipe, a juče sam to uradio na najbolji način – naglasio je Mendi.
Mendi je od ranije član tima sa Starog aerodrome. Često je bio u drugom planu, nekada dobijao šansu sa klupe, ali iako su se mijenjali treneri Mendi je čekao svoju šansu. Novi stručnjak OFK Titograda prepoznao je u brzonogom ofanzivcu ono što mu treba i Mendi je protiv Iskre odradio dobar posao.
-Da bi me trener stavio da igram moram trenirati jako i pokazati jaku volju i odlučnost na svakom treningu. Samo tako mogu sebe nametnuti kao prvotimca. Dajem sve od sebe i to je jedan od ciljeva za predstojeću polusezonu – skroman je Mendi.
Ipak, u OFK Titogradu nakon dobrog starta i važnih bodova nema euforije. Na Starom aerodromu već u nedjelju igra se gradski derbi i derbi kola – OFK Titograd dočekuje Budućnost.
-Ovdje sam već neko vrijeme, tako da znam da je to derbi lige i derbi glavnog grada. Trebaće nam mnogo više koncentracije i moraćemo da pristup utakmici povećamo na još veći nivo. Idemo na pobjedu, sa nadom da će se vrijedan rad isplatiti – podvukao je Mendi. R.P.