OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

MULALIĆ O GRADSKOM DERBIJU: OČEKUJEM ŽESTOK DUEL

2019-02-22

U nedjelju u 13 časova očekuje nas veliki podgorički derbi. U okviru 21. kola Telekom 1.CFL, OFK Titograd će ugostiti Budućnost.

Obje ekipe su startovale proljećnji dio prvenstva pobjedom. Titograd je pobijedio na teškom gostovanju Iskri rezultatom 2:3, dok je njihov ovonedeljni rival savladao Mornar 5:0.

Šef stručnog štaba OFK Titograda, na zvaničnoj pres konferenciji uoči nedeljnog derbija, istakao je da je Budućnost jedan od najtežih rivala u ligi.

“Čeka nas utakmica sa velikim klubom, koji ima jaku istoriju i tradiciju. Startovali su dobro, kao i mi. Poznajemo njihovu ekipu, kao i oni našu. Očekujem žestok duel i uzdam se u svoje momke da budu koncentrisani, oprezni i da svojim zalaganjem pokažu da li su i koliko napredovali za ovo kratko vrijeme”, kazao je Mulalić.

Na pitanje predstavnika medija koliko je upoznao ekipu Mulalić je kazao da je prednost što je već radio u ligi.

“Znao sam mnogo o igračima i kroz fudbalske analize dok sam bio u Rudaru. Tek smo počeli, radimo vrijedno svakog dana. Uoči derbija nam se vraćaju trojica igrača, tako da će nam se i igrački kadar proširiti”, objasnio je Mulalić.

O tome da li pobjeda u derbiju može iskristalisati ekipe koje će se boriti za titulu Mulalić ističe da je prerano razmišljati o tome.

“Ima još 16 utakmica, ne bih uopšte u ovom trenutku razmišljao o tome. Znate i sami kakva je liga. Ako dobijete nekoliko utakmica odmah ste u vrhu, ako izgubite vrlo brzo ste dolje. Daćemo sve od sebe da u derbiju mi budemo bolji i da osvojimo tri boda”, zaključio je Mulalić.