OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

SELEKTOR CRNE GORE O GRADSKOM DERBIJU: SUSRET DVA KLUBA SA DUGOM TRADICIJOM

2019-02-25

Selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković prisustvovaće sjutrašnjem gradskom derbiju između OFK Titograda i Budućnosti koji se igra sjutra od 14 časova na stadionu OFK Titograda na Ćemovskom polju.

Tumbaković je za zvanični sajt OFK Titograda istakao da je gradski derbi jedna od najvećih utakmica crnogorskog šampionata.

“Duel između OFK Titograda i Budućnosti je uvijek bio interesantan, kako za nas sportske radnike, tako i za prosječne gledaoce. Radi se o dva velika kluba sa dugom tradicijom i istorijom. Iz ovih klubova su potekli neki od najvećih igrača koje je Crna Gora imala. I na sjutrašnjem gradskom derbiju igraće fudbaleri koji imaju veliku perspektivu, a možda baš i dosegnu visine Mijatovića, Savićevića, Jovetića i drugih. Iskoristiću priliku da pozovem navijače da u što većem broju isprate ovaj meč. Nadam se dobrom fudbalu, kolektivno dobroj igri i neka bolji pobijedi”, poručio je Tumbaković uoči sjutrašnjeg susreta.

Podsjedimo, dueli 21. kola Telekom 1.CFL igraće se u utorak 25.02., a meč između OFK Titograda i Budućnosti je zakazan za 14 časova.