OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

INTERVJU – MILOŠ RAŠOVIĆ, TRENER KADETA UOČI FINALA KUPA: SJUTRA NE MOŽEMO MNOGO DA IZGUBIMO, MOŽEMO SAMO DA DOBIJEMO!

2019-04-15

Kadeti OFK Titograda sjutra u 11 časova gostovaće Budućnosti u okviru finala kupa Crne Gore u organizaciji Srednje regije. Izabranici Miloša Rašovića nalaze se u odličnoj formi, od početka drugog dijela prvenstva imaju samo jedan izgubljen meč, vezali su sedam utakmica bez poraza, u kojima su primili samo dva gola.

O dobrom drugom dijelu šampionata, finalu kupa koje je sjutra na programu i cjelokupnoj atmosferi u kadetskoj selekciji, govorili smo sa trenerom Milošem Rašovićem.

„Upravo sada, pred finale kupa Srednje regije, koje igramo sjutra protiv Budućnosti, pravimo rezime dosadašnjeg dijela druge polusezone. Ušli smo u finale, igramo na zadovoljavajućem nivou u ligi, na poslednjih sedam mečeva nismo poraženi, a primili smo samo dva gola. Sve navedeno je odraz disciplinovane ekipe, a uz to, svako ko prati našu ekipu zna da ne igramo defanzivno, već suprotno. Uvijek igramo napadački fudbal“, podsjeća Rašović na početku razgovora za zvaničnu prezentaciju kluba.

Kako kaže, sjutra očekuje veoma težak meč protiv ekipe Budućnosti kojoj iskazuje veliko poštovanje.

„Lično, od finala očekujem veoma zahtjevnu utamicu. Ukazao sam mojim momcima da ekipa Budućnosti zalužuje svako poštovanje, i da osim izgubljene utakmice protiv nas nemaju poraz u zvaničnim utakmicama duže od dvije godine i ubjedljivo su prvi na tabeli. Međutim, vjerujem u moju ekipu, jer su pokazali da mogu da se nose sa svakom ekipom ukoliko su fizički spremni za meč i ako daju 100 odsto svojih mogućnosti“, kaže Rašović.

Rašović ponavlja da čitavu polusezonu, nije imao kompletan sastav na raspolaganju.

„Navikli smo da nismo kompletni, pravo nastupa neće imati Zlajić, Muratović, Šćepanović, dok su Živanović i Adrović pod znakom pitanja zbog povrede. Međutim, ko izađe sjutra, znam da će dati sve od sebe tih 90 minuta. Ono što momci treba da znaju, da sjutra ne mogu mnogo da izgube, mogu samo mnogo da dobiju“, poručio je Rašović.