OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

INTERVJU – BAĆKO MUGOŠA, TRENER OMLADINACA UOČI FINALA KUPA: VJERUJEMO U SEBE I ŽELIMO TROFEJ

2019-04-17

Omladinci OFK Titograda sjutra u 15.30 dočekuju Budućnost u okviru finala kupa Srednje regije. Izabranici Baćka Mugoše u prethodnom duelu sa istim rivalom, poraženi su kod kuće rezultatom 1-3, pa će u sjutrašnjem finalu tražiti pobjedu i trofej kupa Srednje regije.

O pripremama i očekivanja od sjutrašnjeg duela razgovarali smo sa trenerom omladinske selekcije OFK Titograda, Rajkom Baćkom Mugošom.

Mugoša ističe da od momaka traži disciplinovanu igru. 
„Ne želim da podlegnu pritisku značaja utakmice. Tražim disciplinovanu i strpljivu igru, mirnoću i punu koncentraciju, a prije svega da svako pruži svoj maksimum i da odrigramo kvalitetan meč“, objašnjava Mugoša u razgovoru za zvaničnu prezentaciju kluba.

Podsjeća da su dva rivala izjednačena po kvalitetu.
„Vjerujem da će biti neizvjesna utakmica. Ono što je sigurno, da ćemo ići na pobjedu, kao i u svakom meču, jer želimo da gradimo takav stil igre, i uvijek smo težili napadačkoj i otvorenoj igri, jer samo tako momci mogu iskazati potencijal koji posjeduju“, dodaje trener omladinaca.

Za ovaj meč Mugoši nisu na raspolaganju tri igrača. 
„Vujović je u meču protiv sutjeske obovio povredu zbog koje je pauzirao 20 dana, Ćatović nije spreman za 90 minuta, pa je pod znakom pitanja, a neće igrati ni Mihailo Jelić. Ipak, to ne mijenja naše ambicije. Vjerujemo u sebe i želimo trofej“, zaključuje Mugoša.