OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

VOJIN PAVLOVIĆ: VJERUJEM DA ĆEMO IGRATI U EVROPI

2019-05-07

Fudbaleri OFK Titograda za vikend su odigrali neriješeno sa Grbljem 2:2 u 32. kolu Telekom 1.CFL.

Izabranici Petera Pakulta nisu najbolje odigrali prvo poluvrijeme, pa su gosti vodili 0:2. Ipak, u drugom dijelu viđen je potpuno drugačiji, ozbiljniji, agresivniji pristup fudbalera OFK Titograda, koji su do kraja utakmice uspijeli da izjendače.

Prvi gol postigao je Marko Miličković u 79′, dok je u poslednjim trenucima veoma dobre utakmice, u 89′ minutu Vojin Pavlović postigao izjednačujući pogodak i postavio konačnih 2:2.

“Odigrali smo potpuno dva različita poluvremena i na kraju, posle svega viđenog moramo biti zadovoljni i bodom. Ekipa je pokazala karakter i zbog toga smo nagrađeni u finišu meča”, kazao je Pavlović za “Dan”.

Na pitanje novinara sa kakvim očekivanja putuju na gostovanje Sutjeskoj, Pavlović ističe da će kao i u svakom meču, njegove kolege i on ići na pobjedu.

“Ako budemo igrali kao u drugom poluvremenu protiv Grblja, onda vjerujem da ćemo makar za jedno kolo odložiti šampionsko slavlje Sutjeske. Ovo je liga gdje odlučuju nijasne, a pred nama je veoma težak zadatak u čije ispunjenje čvrsto vjerujemo”, objasnio je Pavlović.

Da li vjeruje da će Titograd nastupati u Evropi?

“Na početku sezone taj cilj je postavljen kao glavni. Danas je veoma moguće da se izborimo za Ligu Evrope i, konkretno, vjerujem da ćemo to i ostvariti”, poručio je Pavlović.

Podsjetimo, OFK Titograd će u subotu u 17h gostovati Sutjeskoj u 33. kolu Telekom 1.CFL.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо