OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

JUNAK POBJEDE OFK TITOGRADA U NIKŠIĆU BIO GOLMAN SAŠA IVANOVIĆ

2019-05-13

U trenutku kada je malo ko očekivao, OFK Titograd je zablistao. Ekipa koju sa klupe vodi Austrijanac Peter Pakult slavila je na gostovanju u Nikšiću protiv aktuelnog šampiona Sutjeske sa 2:1 i sačuvala šanse da se domogne izlaska na međunarodnu scenu. Odigrali su „romantičari” disciplinovano i borbeno, u pojedinim trenucima imali i sreće i na kraju proslavili tri vrijedna boda.
Junak trijumfa na stadionu kraj Bistrice bio je Saša Ivanović. Golman „crvenih” je imao nekoliko odličnih intervencija, a između ostalog uspio je da odbrani i jedanaesterac u prvom poluvremenu.
– Osvojili smo velika tri boda na teškom gostovanju u Nikšiću. Znali smo da će Sutjeska krenuti od prvog minuta ofanzivno i ići na pobjedu i odmah smo ih kaznili iz kontranapada i poveli. Nakod toga je domaćin krenuo sa još jači pritiskom i uspio da izjednači. U drugom poluvremenu smo disciplinovanom igrom kontrolisali utakmicu, svi smo dali svoj maksimum i na kraju smo nagrađeni golom Pavićevića u 90. minutu. Mislim da smo potpuno zasluženo osvojili tri boda. U nekim situacijama smo imali i sreće, ali smo tu sreću zaslužili odnosom na terenu – poručio je Saša Ivanović.

Izvor: Dan