OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

DA OVAJ DVOMEČ UČINIMO NEIZVJESNIM

2019-07-08

Fudbaleri OFK Titograda otputovali su za Bugarsku, gdje će u utorak u 19.30 gostovati CSKA Sofiji u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Šef stručnog štaba OFK Titograda Dragoljub Đuretić na ovaj put je poveo 19 igrača.

Na spisku su: Saša Ivanović, Sergej Joksimović, Balša Banović, Slobodan Perišić, Ađana Činedu, Mamadu Mendi, Radule Živković, Ivan Novović, Vojin Pavlović, Zaim Duvanović, Marko Miličković, Ognjen Gašević, Alden Škrijelj, Amir Muzurović, Radomir Đalović, Jovan Nikolić, Mirko Raičević, Marko Roganović, Miloš Brnović.

“Igramo protiv veoma velilog kluba, sa budžetom višestruko većim od našeg. Očekuje nas pakleno težak posao u dvomeču sa ekipom CSKA koja je na papiru veliki, baš veliki favorit. Tim iz Sofije ima kvalitetan sastav, pokriveni su na svim pozicijama, cilj im je da izbore plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Međutim, fudbal je lijep i zanimljiv baš zbog toga što favoriti ne pobjeđuju uvijek. Mi nismo u situaciji da prijetimo, ali nemamo razloga ni za strah“, poručio je Đuretić uoči puta.

Kapiten i jedan od najiskusnijih igrača u timu, Mirko Raičević, kratko je poručio: “Daćemo sve od sebe, da ovaj dvomeč učinimo neizvjesnim”.