OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

VELIKO HVALA PRIJATELJIMA KLUBA

2019-07-15

OFK Titograd srdačno se zahvaljuje prijateljima kluba, koji su izašli u susret i pomogli nam u organizaciji putovanja za Sofiju, gdje smo gostovali tamošnjem CSKA-u u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Zahvaljujemo se agenciji Montenegro turist servise i aviokompaniji Montenegro Airlines-u, koji su nam pružili podršku pri organizaciji putovanja u Bugarsku.

Veliko hvala Ministarstvu unutrašnjih poslova države Crne Gore, koje nam je dalo smjernice i pomoglo da prevaziđemo barijere oko registracije stranih fudbalera.

Takođe se zahvaljujemo ambasadi Republike Crne Gore u Beogradu, na ogromnom trudu i naporu da pomognu u rješavanju administrativnih problema.

Ogromnu pomoć i podršku su nam pružile Ambasade republike Srbije i Bugarske u Crnoj Gori, kako bi nesmetano i u punom sastavu otputovali za Bugarsku.

Zahvalnost dugujemo i MUP-u Republike Srbije i Bugarske, kao i carinskim i graničnim policijama istih država, koje su omogućili da što efikasnije uđemo i napustimo dvije države.

Hvala i ambasadorki Crne Gore u Bugarskoj Snežani Radović, jer je cijelo vrijeme bila uz klub i igrače, a posebno u noći utakmice kada je sa tribina stadiona “Bulgarian army” pružila punu podršku igračima našeg kluba.

Domaćinu, CSKA-u hvala što su nas prihvatili najsrdačnije i obezbijedili uslove da se osjećamo kao kod kuće, uz obećanje da ćemo od danas, kada su doputovali u Vrnu Goru, do sjutra veče dati sve od sebe da na pravi način uzvratimo.

Posebnu zahvalanost upućujemo navijačima CSKA koji su gromoglasnim aplauzom pozdravili igrače našeg kluba, na početku utakmice i tako ovaj boravak učinili posebnim.

OFK Titograd