OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

ĆIRO RAIČEVIĆ O PRIPREMAMA I POČETKU SEZONE: SPREMNI DOČEKUJEMO SUTJESKU

2019-07-29

Fudbaleri OFK Titograda u prvom kolu Telekom 1.CFL sezona 2019-2020 dočekuju Sutjesku. Izabranici Dragoljuba Đuretića, prethodnu sezonu se završili na četvrtoj poziciji, učestvovali su u kvalifikacijama za Ligu Evrope, gdje su u prvom kolu ispali, nakon dvomeča sa sofijskim CSKA.

Rival u prvom kolu im je ekipa koja je dvije godine uzastopno osvojila titulu nacionalnog šampiona. Prethodne sezone su se susreli četiri puta u ligi: jednom su odigrali neriješeno, dva puta je slavila Sutjeska, a jednom “romantičari”.

Kapiten i jedan od najiskusnijih u Đuretićevom timu, Mirko Ćiro Raičević, za klupski sajt je rekao da spremni dočekuju šampiona.

“Pripreme smo radili uporedo sa pripremama za evropske utakmice protiv CSKA. Imamo mnogo utakmica u nogama i djelujemo sve bolje na terenu. Ove godine smo odlučili da ostanemo u Podgorici i odradimo sve na našem terenu. Kroz treninge i utakmice smo stigli do određenog nivoa forme i spremni dočekujemo prvo kolo protiv Sutjeske”, objašnjava Raičević.

Kako kaže, Sutjeska je rival za poštovanje i to je demonstrirala u dvije protkle sezone.

“Poštujemo šampiona, ali nećemo pristati na kompromis. Pobjeda je jedino čemu težimo i najbolji način da otvorimo sezonu. Oni nastupaju u kvalifikacijama za Ligu šampiona, prošli su prvo kolo i igrali odlično protiv Apoela u Nikšiću, to nam govori da ih moramo poštovati, ali nas ne plaši”, poručio je Raičević.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо