OFK Titograd

Podgorica

Vijesti

OMLADINCI: RAKOČEVIĆ I ĆATOVIĆ ZA TRI BODA OFK TITOGRADA

2019-09-21

Omladinci OFK Titograda porazili su Dečić u 6. kolu omladinske lige. Izabranici Željka Ćetkovića napokon su, dobru igru krunisali pobjedom. Na Starom aerodromu, golove za Titograd su postigli Lazar Rakočević u 26′ i Aldin Ćatović u 77′ minutu meča.

Utakmica je mogla da ode u drugom smjeru. U 6′ minutu utakmice Dečić dolazi do jedanesterca, koji zahvaljujući odličnom reakcijom Živanovića, nije realizovao kapiten Dečića Mario Gjolaj.

U 26′ minutu stiže pogodak Titograda. Rakočević je dobio loptu na 20 metara, primijetio da je gostujući golman van linije. Prelijepim lob udarcem savladao je Vuljaja.

Dečić je dobio novu priliku da postigne gol i izjednači. U 43′ sviran je drugi jedanaesterac na meču za goste, a ovog puta odgovornost je preuzeo Adil Adžović i bio je precizan.

Na poluvremenu je rezultat bio 1:1.

U drugom dijelu Titograd je pokušavao, bio konkretnija ekipa, sa jasnijom idejom kako stići do gola, a za takav pristup nagrađeni su u 77′ minutu meča. Korner je izveo Dino Đukić, dobrim centaršutem pronašao Ćatovića na osam metara, koji je preciznim udarcem glavom, poslao loptu pod prečku gola gostujuće ekipe.

Bilo je 2:1, što je na kraju i ostao konačan rezultat meča. Omladinci OFK Titograda su uspejli da dođu do nova tri boda, a što je još važnije napravili su pomak u igri i pristupu.

OMLADINSKA LIGA CRNE GORE 19/20

  1. kolo
    Trening kamp OFK Titograd, Podgorica
    21.09.2019.
    15:00

Glavni sudija: Miloš Novović, I pomoćnik: Nikola Radulović, II pomoćnik: Danilo Pejović, Delegat: Tomislav Đurđevac

OFK Titograd

Lazar Živanović(G), Danilo Vujović, Novak Kovačević(od 58′ Stefan Radović), Dino Đukić(od 91′ Lazar Kukuličić), Amir Muzurović, Lazar Rakočević, Aldin Ćatović(C), Petar Mališić, Nemanja Popović, Balša Adžić(C), Emir Spahić.

Rezerve: Luka Ljumović(G), Ivan Jovanović, Nikola Krivokapić, Stefan Radović, Lazar Kukuličić, Blažo Šuškavčević.

Dečić

Marjan Vuljaj(G), Abedin Adžović, Antonio Đokić(od 66′ Enes Orahovac), Mario Gjolaj(C), Adil Adžović, Ervin Ćorović(od 80′ David Berišaj), Leonard Dedvukaj(od 87′ Jakov Rudan), Bajram Adžović(od 66′ Amar Muminović), Andrej Ivezić, Stanko Lukačević(Enes Adžović), Robert Đeljević.

Rezerve: Hamza Đoković(G), Enes Adžović, Jakov Rudan, David Berišaj, Admir Šahmanović, Enes Orahovac, Amar Muminović.